Laipuri-päivät 2007 pidetään 28.-30. joulukuuta

 

LAIPURI-päivillä yleisölle avoin vuosijuhla 29.12.2007

Päivät lyhenevät ja vuosi loppuu käsiin. Juhannukseen tuntuu vielä oleva tuskaisen pitkä. On taas se aika vuodesta, kun kuuluu järjestää megabileet! Taivuta vartesi kaarelle hiuslatvoista varpaankynsiin ja riennä koko tarmollasi kohti LaiPuri-päivien määräaikaan mennessä ilmoittautuneille avoimeen vuosijuhlaan lauantaina 29.12. Perjantaina tuona kyseisenä viikonvaihteena Laihian Pursiseuran jäsenistö kokoontuu täysivaltaiseen huippukokoukseen päämajalle, missä päätetään vuoden tilit ja visioidaan ensi vuoden kuviot rasauksen tarkkuudella. Lisäksi pelannemme erät LaiPurin omia korttipelejä - spekulatiivista ja informatiivista Hankkua.

Lauantain yleisöohjelmaan kuuluu Laipuri Texas Hold'em ”Ei moksiskaan”-pokeriturnauksen kolmas osakilpailu, sekä tietenkin viikonlopun kruunaava kollektiivinen saunailta Vaasan ydinkeskustassa.

Saunomisen lomassa tullaan käsittelemään ainakin edellisillä LaiPuri-päivillä kesken jäänyttä keskustelua termodynamiikan viimeisimpien saavutusten vaikutuksista sisäilman laatuun, sekä paneudutaan uusiin keskusteluaihioihin, kuten 60-lukulaisten reppupropulsiojärjestelmien jälkipolttomekanismeihin.

Illan kitkattoman etenemisen varmistamiseksi varustukseksi suositellaan luistonestojärjestelmällä varustettuja kerhotossuja ja pokerista kiinnostuneen tulee varustautua aurinkolasein ja stetsonein. Saunakeskustelun kulusta kiinnostuneiden ja siihen mukaan halajavien kannattaa lisäksi ottaa mukaan pyyhe tai uimalakki.

Mikäli illan ohjelma tuntuu houkuttelevalta tai tunnet tarvitsevasi taukoa lauantaisin aikasi syövistä kanavatöistä, ilmoittaudu LaiPuri-päiville! Virkkuukoukut ja matonkuteet kannattaa jättää kotiin ja ottaa mukaan repullinen pelimannihenkeä ja itsellesi riittäväksi katsomasi määrä suosikkinektareitasi. Jos epäilet siippasi innostusta päästää sinut mukaan, kerro hänelle, että olette matkalla anopin luo seuraamaan Teneriffan matkan 1200 dian kaikenkattavaa kuvakollaasia, niin lupa irtoaa kuin ruori jahdista!

Loppuillasta masinoimme liikekannalle massiivisen taksisaattueen, jolla pystyssä pysyvät saapuvat sopivaksi katsomamme yökäymälän portille.

Ilmoita saapumisestasi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2007, jotta tiedämme hankkia riittävän monta tötteröhattua! Laipuri varaa oikeuden muutoksiin.

 

TERVEISIN, LAIPURIN VÄKI
TAKAISIN