Laipuri-päivät 2008 pidetään 19.-20. joulukuuta

Laipuripäivillä pestään pyykkiä – elämän pyykkiä!

Hyvät miehet ja herrat, Laipurin väen on jälleen ilo kutsua kaikki Laipurin toiminnasta kiinnostuneet viettämään kanssamme järjestyksessään kolmansia Laipuri-päiviä 19-20.12.2008. Teemapäivät järjestetään taas Vaasan, Laihian ja Mustasaaren rajamaastossa. Ohjelmassa on jälleen tukun harmaita hiuksia herättäviä aktiviteetteja.

Laipurin väki kokoontuu jo perjantaina päämajalleen yllätyskutsuvieraan kera pohtimaan mikä meni vikaan purjehduskaudella 2008, mihin jäivät pohjatulpat sekä kuka huopaa ja mihin suuntaan ensi vuonna. Muulle väelle avoimet tilaisuudet alkavat perjantaina ennen puoltayötä. Laipurin delegaatio järjestäytyy Vaasan torin laidalle n.klo 23.30 lehdistökuvauksia varten. Valokuvista Laipuri perii kohtuullisen korvauksen. Pursiseuran lauantain aamurituaaleihin kuuluvat meetvurstin täyteiset paahtoleivät sekä eukalyptuksen tuoksun haltuun ottama aamusauna. Toden teolla lauantai starttaa käyntiin tuubipallon MM-kisoilla, joissa ratkotaan kuka tuuppaa ja ketä, sekä ken tanssii Tie of the Tigerin tahtiin. Huomion arvoista on muistuttaa kaikkia tuubaamaan tulijoita tuubipallon tiukasta dress codesta sekä kaikista lajin naurettavista kiekuroista, jotka jokaisen tuubaajan on hallittava. Tuubipallon pyhimmälle paikalle, bäckstuubille, ei ilman asianmukaista urheilujuomapulloa ja tossuja ole astumista.

Kun tuubaukset on tuubattu, tupeeraukset tupeerattu, tumppaukset tumpattu sekä bäcksttuubi tyhjennetty ja siinä samassa mestarit ratkottu, on aika siirtyä Jakkulan ampumaradalle kovapanosammuntoja varten. Piirun määritelmä kerrataan, suunta Mekkaan näytetään, ja sitten onkin aika aloittaa jo legendaksi Laipuri Texas Hold’em ”Ei moksiskaan”-pokeriturnaus, jossa pelaajien vuoron pituutta ei Petterin mukaan ole määrätty. Tässä kohdin on hyvä muistuttaa, että tuubipallon MM-kisat ja pokeriturnaus ovat osa Laipuri Grand Slamia, Mun ja Sun Tourin ohella. Osakilpailujen voittoja tulisi kaikkien haalia kotiseinilleen mahdollisimman monta. Koko viikonloppu huipentuu jälleen kollektiiviseen sauna- ja pesuiltaan Jakkulan ampuradalla, jossa pestään pois kesän jälkeiset hiet ja käännetään porukalla esiin uudet puolet alushousuista. Saunatilaisuuden jälkeen on mahdollisuus siirtyä muun seurueen tapaan Pohjanmaan suurimmalla minibussilla Vaasan yöelämän lonkeroihin.

Mikäli yllä oleva ohjelmatarjonta pani pulssin sykkimään tai haluat tulla toteamaan, miksi niin turhasta nostetaan niin suuri häly, ilmoittaudu Laipuri-päiville! Jälleen kerran, virkkuukoukut ja pilkkihaalarit on syytä jättää kotiin ja mukaan kannattaa ottaakin mielummin hatullinen pelimannihenkeä ja sopivasti menovettä.

» Laipuri-päivät 2008 - Aikataulu ja Ohjelma

» Tutustu tuubipalloon videolla "Mestarit tuubilla"

 
TAKAISIN