Mun Tour 2005 -BeachVolley kutsuturnaus

Aika ja Paikka

Turnaus pelataan lauantaina 16.7.05 ja tapahtumapaikkana on Sompin beach-pyhättö Aronkylän jylhillä lakeuksilla. Osallistujia pyydetään saapumaan paikalle viimeistään klo 9.00 ja ensimmäiset analysoinnit kentän laidalta alkavat n. klo 9.30.

Esitiedot

Turnaukseen mukaan kutsuttujen tulee ottaa 5€ käteistä valuuttaa osallistumismaksua varten, pelivehkeet, viranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus ja reipasta mieltä!

Turnauksen voittajille on luvassa huima rahapotti, joka koostuu kerätyistä osallistumismaksuista, vähennettynä kuitenkin ”järjestelykuluilla”! Kaikki osallistujat palkitaan huikaisevilla tavarapalkinnoilla. Muista myös, että viime vuonna ensimmäistä kertaa jaettu, 26 kiloa painava, himoittu kiertopalkinto "Lonri" on taas kutsun saaneiden ulottuvilla. Kuluvan vuodenhan pokaali on ollut Pursiseuralaisten varmassa hallussa Kössin ja Aapontien hyllyjä kuormittamassa.

Turnauksen jälkeen on pakollinen tai vähintäänkin suotava osallistuminen jälkilöylyihin Route 66:n saunatiloissa pientä maksua vastaan. Suihkussa pitää käydä, vaikkei olisi hionnut. Saunassa saapumishetkestä alkava kriittinen analysointi turnauksen tasosta ja järjestelyiden ylistystä. Yhteislauluna ”Matkustaja”. Ilta jatkuu pitsan ja oluen, tuon keskisuomalaisten viljatasankojen makean nektarin, voimalla, päätyen lopulta yhteiskuljetuksella RockPerryyn Popedan ja The Scorpionsin siivittämille festareille.

Säännöt

-12 pelaajaa jaetaan kahteen eri arvontakoriin (ns. A ja B-koreihin) pelipäivän aamuna suoritettavan äänestyksen perusteella. A-koriin jokainen äänestää 6 (kuusi) mielestään parasta pökköpallistia. Parit muodostuvat onnettaren avustuksella siten, että molemmista koreista tulee yksi pelaaja kuhunkin pariin. Täten varmistamme mahdollisimman tasavertaiset parit.
- 6 paria jaetaan kahteen eri lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkojen viimeiset parit menevät suoraan jumbofinaaliin. Lohkojen voittajat kohtaavat välierissä toisen lohkon kakkosen.
- Yhdessä pelissä aikuiset miehet mesoavat hiekkakasassa kaksi erää 21 pisteeseen, joka on myös pistekatto. Kolmatta erää ei alkusarjassa pelata. Jatkopeleissä pelataan samalla systeemillä, mutta kolmas erä kestää 10 pisteeseen, joka myös on pistekatto. Finaalissa ei pistekattoa tunneta.
- Säännöt ovat näinkin mittavassa turnauksessa tietenkin viralliset beachin säännöt, eli ensimmäinen ja viimeinen kosketus oltava aina kova! Passin eri tarvitse olla nk. ”pumppupassi”, vaan normaali sormilyönti katsotaan tuomareiden taholta läpi sormien.
- Tuomarina ja kirjurina toimii joku ei-pelivuorossa olevista pareista, ennalta määrätyn kaavan mukaan.
- Myöhemmin nimettävä DJ vastaa jumputuksen tauottomasta pauhaamisesta.
- Avaa Ottelukaavio

Pelaajalista

Laihian pursiseura
- Kangasmäki Mika, Laipuri (Mustasaaren toimipiste)
- Kiili Petteri, Laipuri (Kiinan toimipiste)
- Kupari Harri, Laipuri (Vaasan toimipiste)
- Kupari Iikka, Laipuri (Rovaniemen toimipiste)
- Taittonen J-P, Laipuri (Laihian toimipiste)
Kutsutut
- Kiviranta Tuomas, TTV (Hämeenlinna)
- Koskiniemi Timo, KauVU (Kauhava)
- Mahlamäki Tero, PirVi (Tampere)
- Pikkumäki Jussi, LaihLu
- Somppi Kari, LaihLu
- Somppi Lauri, Kiisto (Vaasa)
- Tuomola Miikka, Kiisto (Vaasa)

Turnauksen yhteistyökumppanit

Yritykset
- HK-Ruokatalo
- K-Market Pirkka
- Kotipizza
- Kultasepänliike Aki Aro
- Kyrönmaa lehti
- Kyrönmaan markkinointi
- Lähikauppias Matinkaupat
- Route 66
- Taksi Antti Keto
Yksityishenkilöt
- Kupari Katariina ja Esa
- Niemi Jaana
- Somppi Sari
- Suurniemi Aliisi
- Väljä Satu
TAKAISIN