Mun Tour 2006 -BeachVolley kutsuturnaus

Aika ja paikka

Turnaus pelataan lauantaina 15.7.2006 ja tapahtumapaikkana on Sompin beach-pyhättö Aronkylän jylhillä lakeuksilla. Osallistujia pyydetään saapumaan paikalle viimeistään klo 9. Ensimmäinen pallo pelataan klo 9.30.

Tietoja kutsutuille

Turnaukseen mukaan kutsuttujen tulee ottaa 10 € käteistä valuuttaa osallistumismaksua varten, pelivehkeet, viranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus ja reipasta mieltä!

Turnauksen voittajille on luvassa huima rahapotti, joka koostuu kerätyistä osallistumismaksuista, vähennettynä kuitenkin ”järjestelykuluilla”! Kaikki osallistujat palkitaan huikaisevilla tavarapalkinnoilla. Muista myös, että nyt kolmatta kertaa jaettava, 26 kiloa painava himoittu kiertopalkinto " Lonri " on taas kutsun saaneiden ulottuvilla. Viime vuoden pytty on kuormittanut hyllyjä VPJ Kupain luona Laihialla ja Hämeenlinnassa jylhien vuoristojen karun lapsen, Tuomas Kivirannan huostassa.

Turnauksen jälkeen on pakollinen osallistuminen jälkilöylyihin Route 66:n saunatiloissa. Sauna ei ole vapaaehtoinen. Jos et pääse saunatilaisuuteen, sinulla ei ole pelioikeutta Mun Tourilla 2006. Sama sääntö koskee Route 66:ssa järjestettävää gaalailtaa perjantaina 14.7.2006 klo 20.00 alkaen. Turnauksen jälkilöylyissä saapumishetkestä alkava kriittinen analysointi turnauksen tasosta ja järjestelyiden ylistystä. Yhteislauluna ”Matkustaja” . Ilta jatkuu pitsan ja hart sportin voimalla, päätyen lopulta yhteiskuljetuksella RockPerryyn, Mun Tourin tytärtapahtumaan.

Säännöt (oikeudet muutoksiin pidätetään)

-12 pelaajaa jaetaan kahteen eri arvontakoriin (ns. A ja B-koreihin) gaalaillassa suoritettavan äänestyksen perusteella. A-koriin jokainen äänestää 6 (kuusi) mielestään parasta pökköpallistia. Parit muodostuvat onnettaren avustuksella siten, että molemmista koreista tulee yksi pelaaja kuhunkin pariin. Täten varmistamme mahdollisimman tasavertaiset parit.
- 6 paria jaetaan kahteen eri lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkojen viimeiset parit menevät suoraan jumbofinaaliin. Lohkojen voittajat kohtaavat välierissä toisen lohkon kakkosen.
- Yhdessä pelissä aikuiset miehet mesoavat hiekkakasassa kaksi erää 21 pisteeseen, joka on myös pistekatto. Kolmatta erää ei alkusarjassa pelata. Jatkopeleissä pelataan samalla systeemillä, mutta kolmas erä kestää 10 pisteeseen, joka myös on pistekatto. Finaalissa ei pistekattoa tunneta.
- Säännöt ovat näinkin mittavassa turnauksessa tietenkin viralliset beachin säännöt, eli ensimmäinen ja viimeinen kosketus oltava aina kova! Passin eri tarvitse olla nk. ”pumppupassi”, vaan normaali sormilyönti katsotaan tuomareiden taholta läpi sormien.
- Tuomarina ja kirjurina toimii joku ei-pelivuorossa olevista pareista, ennalta määrätyn kaavan mukaan.
- Myöhemmin nimettävä DJ vastaa jumputuksen tauottomasta pauhaamisesta. - Epäselvissä tilanteissa Laihian pursiseuran jäsenistä koostuva jury kokoontuu

 
TAKAISIN