Mun Tour 2007 - Ohjelmatietoja ja aikataulu

 

» Lataa MUN TOUR 2007 OTTELUOHJELMA (Excel)

Pelijärjestelyt

Gaalaillassa pelaajat äänestetävät keskuudestaan 8 pelaajaa A-koriin. Loput pelaajat nostetaan B-korista. Jokaiseen pariin arvotaan yksi pelaaja kummastakin korista. Parit jaetaan kahteen lohkoon (A ja B). Lohkoissa pelaataan yksinkertainen sarja. Lohkojen kaksi parasta joukkuetta pääsevät välieriin. Alkusarjassa kaksi ensimmäistä erää 21 pisteeseen (pistekatto 21) mahdollinen kolmas erä seitsemään pisteeseen (pistekatto 7). Mikäli alkusarjan jälkeen pisteet ovat tasan, ratkaisee ensisjaisesti keskinäinen ottelu, toissijaisesti eräsuhde, kolmanneksi eräpisteet ja tämän jälkeen kolikko. Kolmanneksi sijoittuneet pelaavat suoraan keskenään sijoitusottelun sijoista 5.-6. ja neljänneksi jääneet pelaavat jumbofinaalin keskenään legendaarisista sijoista 7.-8. (sijoitusottelut 5.-8. ei pistekattoa, 3. erä 7 pisteeseen).

Lohkojen voittajat kohtaavat välierissä toisen lohkon kakkoset (välierissä ei pistekattoa, kolmas erä 7 pisteeseen). Välierien voittajat siirtyvät jahtaamaan Lonria, ja Laten joukkue tai välierän hävinneet pelaavat pronssimitaleista. Kaikissa jatkopeleissä pelataan paras kolmesta-systeemillä, Finaalissa ja pronssiottelussa tie break-erä pelataan viiteentoista pisteeseen (ei pistekattoa). Ottelujen tuomarit tulevat ennalta määrätyn kaavan mukaisesti. Pallopoikina toimii Bella sekä huilivuorostaan nauttivat pelaajat.

Koska Suomen Posti on hidas, postiluukut pieniä, eikä Itellakaan Laipuria yritykseksi tunnusta, voivat kutsutut pelaajat raunlourata kutsun Mun Tourille 2007 tästä. Tähän lisäyksenä, että myöskään pursiseura ei myönnä Itellan asemaa itsenäisenä yrityksenä. Rannalle jääneet pelaajat voivat täten myös tulostaa oman kopionsa kutsusta, ja leikkiä Mun Tour-kutsupelaajaa, esim.roolileikkien muodossa.

Pelaajille ja yhteistyökumppaneille on paikan päällä tarjolla VIP-kohtelua purtavan ja juomien muodossa (non alcohol). Kaikkien paikalle raahautuvien käytössä on Petterin pallogrilli, jota ei ole nähty sitten Water Carneval-turnauksen 2004.

TERVETULOA KAIKKI KATSOMAAN JA VIIHTYMÄÄN POHJANMAAN KOVATASOISIMPAAN BEACH-TURNAUKSEEN!!!!

 

Seuraavassa alustava aikataulu Mun Tourille 2007:

PERJANTAI 13.7.2007

klo 17.00 : Pelikenttien kunnostus. Tällä kertaa pilkkua viilataan Laihian yleisurheilustadion varjossa. Tämä perinteikäs operaatio-Aavikkomyrsky ei ole pakollinen, mutta vähintäänkin suotava. Laipuri on ollut tyytyväinen viime vuosien osallistumisprosenttiin tässä ko.tilaisuudessa!

klo 20.00: Mun Tour 2007-gaalailta. Pakollinen osuus alkaa. Vain kutsutuille! Enemmän tietoa viikonvaihteen avaavasta istunnosta löytyy kutsusta.

klo 24.00: Kaikki, toistan siis KAIKKI viimeistään nukkumassa. Poliisitkin ansaitsevat yöunensa!

LAUANTAI 14.7.2007

KLO.8.00: Herätys!!!

klo.8.45: Saapuminen pelikenttien läheisyyteen! Kukin hoitakoon kuljetuksensa omatoimisesti!

klo.9.15: Ensimmäiset pelit käyntiin. Koska käytössä on tällä kertaa kaksi kenttää, mahdollistaa tämä useamman samanaikaisen pelin pelaamisen. Laipuri toivoo yleisön usean pallon seuraamisesta johtuvan pahoinvoinnin jäävän vähäiseksi!

klo.9.15 à Pelit jatkuvat omalla painollaan! Tarkoitus on saada turnaus loppumaan samoihin aikoihin kuin viime vuosinakin, eli siinä viiden ruuhkassa!

klo.16.00 Turnauksen suojelija, Sauli Somppi puhaltaa finaalin ensimmäisen pallon liikkeelle.

klo.17.00: Palkintojen jako, ja Lonrin luovutus!

klo. 17.30: Siirtyminen Ansan ja Oivan saunatiloihin, missä suoritetaan kisapäivällinen(hinta noin 10€). Päivällinen on vapaaehtoinen, mutta jälleen kerran suotava.

klo.20.30: Kisataxi Antti Keto nostaa kytkintä saunatilojen edestä kohti RockPerryä! Pakollinen osuus päättyy...

klo.21.00: Vapaata illanviettoa

SUNNUNTAI 15.7.2007

klo.13.00: Kisalounas Vaasan Pursiseuralla. Lounas on vapaaehtoinen!

klo.15.00: Jännitys alkaa..pääsenkö taas ensi vuonna mukaan!?

...ja siellä kaikilla oli nii-in mukaavaa, ois jospa OISIN saanut olla muukaanaa!!!

 

______________________________________________

Laipurin VPJ Harri ”Potteri” Kupari (Mun Tour-voittaja VM 2004)

Starissa 2.7.2007TAKAISIN