Mun Tour 2009 - Ohjelmatietoja ja aikataulu

 

Hyvät Mun Tourin ystävät, muut arvovaltaiset kutsuvieraat ja Lauri!

Enää viikko kesän viidenneksi odotetuimpaan viikonvaihteeseen ja vesisade sen kun yltyy! Tässä olisi koottuna ja lyhyeksi leikattuna pieni informachioone-paketti kera aikataulun kutsupelaajille…

AIKATAULU:

PERJANTAI 17.7.2009

klo 20:00 Mun Tour 2009-gaalailta Pennarissa. Pakollinen osuus alkaa ilmoittautumisella ja osallistumismaksujen 20€ + päivällismaksun 15€ (=35€) lauantain LaiPuri-ruokailusta virallisessa Mun Tour 2009 kopissa! Tilaisuus on tarkoitettu vain kutsutuille!

klo 24:00 Kaikki - toistan KAIKKI - viimeistään nukkumassa (grillin kautta tietysti). Naapuritkin ansaitsevat yöunensa!

LAUANTAI 18.7.2009

klo 07:30 Herätys!!!

klo 07:45 Siirtyminen Vaasan Tropiclandian läheisyyteen, josta ohjattu marssi pelikentille.

klo 8:30 Ensimmäiset pelit käyntiin.

klo 08:45 Pelit jatkuvat omalla painollaan kahta kenttää hyödyntäen!

klo 11:00 Turnaustauko, jonka aikana pelaajat saavat ladata akkujaan ratkaisupelejä varten.

klo 11:30 Tauko ohi, kentille mars!

klo 13:00 Yllätysnimi puhaltaa finaalin ensimmäisen pallon liikkeelle.

klo 14:00 Palkintojenjako, ja Lonrin luovutus! Palkintopöytä notkuu jälleen toinen toistaan arvokkaampia tavarapalkintoja.

klo 14:30 Pelaajien siirtyminen viralliseen Mun Tour 2009 "koppiin", jossa kuuleman mukaan on saunankaltainen lämmitetty tila!

klo 15:45 Pelaajat raahautuvat ulos virallisesta Mun Tour 2009 ”kopista”, käyvät laulamassa ”Matkustajan” ja...

klo 17:30 …ryömivät takaisin viralliseen Mun Tour 2009 ”koppiin”.

klo 20:30 Pelaajat rönsyilevät jälleen virallisesta Mun Tour 2009 ”kopista” ja siirtyvät kukin omatoimisesti RockPerry-festivaalien alueelle.

klo 21:00 Vapaata illanviettoa

SUNNUNTAI 19.7.2009

klo 13:00 Juhlalounas Vaasan Pursiseuralla. Lounas on vapaaehtoinen ja kaikille avoin!

klo 15:00 Jännitys alkaa... pääsenkö taas ensi vuonna mukaan!?

...ja siellä kaikilla oli nii-in mukaavaa, oi jospa OISIN saanut olla muukaanaa!!!

Muuta hyödyllistä tietoa:

TURNAUKSEN PITOPAIKKA

Mun Tour uudistuu kuin Kankaanpään Aulin mansikkamaa. Tällä kertaa pelit ”pelaillaan” (niin kuin meillä mun tourilaisilla on tapana asia vitsikkäästi ilmaista) Vaasan Tropiclandian beach volley-stadionilla.

TURNAUKSEN PELIMUODOSTA

Pääperiaate on sama kuin viime vuosina, eli joukkueet jaetaan kahteen eri lohkoon, jotka pelaavat keskenään alkusarjan. Alkusarjan jumbot kohtaavat toisensa tiukassa jumbofinaalissa ja alkusarjojen kaksi parasta joukkuetta siirtyvät välierävaiheeseen. Pistekatot yms turhat tiedot kerrotaan tarkemmin gaalaillassa. Koska käytössämme on tällä kertaa kaksi kenttää, pelaavat lohkot pelinsä ns. ”omilla kentillä”. Kaksi kenttää mahdollistaa turnauksen läpi viemisen jouhevasti ja ilman suurempia ruinaamisia. Tavoitteena on, että kentät ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä koko turnauksen ajan. Päivän kruunaa legendaarinen Mun Tour-finaali, joka päättyy skumppapullojen singotessa kuohuvaa nestettä mestareiden timmeille ylävartaloille..

TURNAUKSEN AIKATAULUSTA

Jaskarit eivät Laipurin pyynnöistä ja uhkailuista huolimatta siirtäneet universumin kovimman soitto-orkesterin, Egotripin, keikkaa myöhemmälle, joten turnaus pelataan sen mukaisesti. Ensimmäiset kitarakompit a'la ”Knipi” päräytetään ilmoille vanhan VasaLine-terminaalin läheisyydessä noin klo 17.00. Turnaus on tavoitteena saada pelatuksi hyvissä ajoin ennen keikkaa ja samalla hioa porukan yhteisviilis ennen näkemättömiin sfääreihin RJ Kangasmäen turnausväelle vuokraamassa ”Kopissa”, jonka sisältö pyritään pitämään yllätyksenä aina viime metreille asti.

TURNAUKSEN KULUISTA

Kulut osallistuville pelaajille muodostuvat tälle kertaa USA:n keskuspankin bailout packagea suuremmiksi. Pyydämme kaikkia pelaajia rikkomaan vanhimmatkin säästöpossut ja kantamaan taskullisen kolikoita osallistumismaksua varten. Ja lisää saa nostaa terassin vieressä sijaitsevasta Solo-automaatista. Laihian Nordean konttori on luvannut hätätilanteessa järjestää kaikille kutsupelaajille lainaa sopuhintaan! Arvioita lopullisesta osallistumismaksusta voimme vain arvailla…

KYYDITYKSISTÄ

Jokainen pelaaja hommaa omat kyydit

TURNAUKSEN PALKINNOT

Ei kannata liikoja odotella…

PAKOLLISET OSIOT

Gaalailta, turnaus ja pieni vierailu ”kopisssa”

VAPAAEHTOISET OSIOT

Rockperry ja juhlalounas sunnuntaina

 TAKAISIN