Mun tour viettää 7-vuotissyntymäpäiviään 31.7.2010!


Mun tour, tuo laihialaiskesän keskipiste, järjestetään nyt jo seitsemännen kerran ja päivämääräksi on Laipurin virallisessa syyskokouksessa keväällä 2010 varmistunut heinäkuun viimeinen lauantai, 31.7.

Laipuri tulee taas jälleen kerran todistamaan osaamisensa tapahtumien järjestämisessä, sillä tänä vuonna Mun tour uudistuu kuin pääministeri Vanhasen kravattisolmu ja tuntuu tuoreelta kuin vastasyntynyt vasikka. Aivan kaikkea ei ole (vielä) onnistuttu kuitenkaan sekoittamaan, sillä edelleenkin turnauksessa pelataan tasokasta biitsiä näyttämisen arvoisilla vartaloilla varustettuna. Mutta siis suuria muutoksia turnaukseen on kaikin puolin luvassa!

Tässä vaiheessa Laipurin väki ei halua lyödä kaikkia uudistuksia pöytään, mutta sen verran voimme paljastaa, että Mun tour palaa synnyinsijoilleen Sompin biitsipyhättöön ankaran viihdeputken jälkeen. Huhupuheiden mukaan kartanon isäntä ja muutenkin kova jätkä, Sauli Somppi juhlistaa turnauksen paluuta järjestämällä stadionin kupeeseen 2000 tonnia uutta hiekkaa sekä nostamalla lipun puolitankoon. Lisäksi voimme jo nyt paljastaa, että pelaajia ei tulla kuljettamaan turnauksen jälkeen Rock Perryyn ja gaalaillan pakollisuudesta on tingitty sen verran, että se ei ole enää pakollinen. Gaalailta tullaan toki järjestämään asianmukaisin rituaalein, mutta gaalaillasta poisjäänti ei enää aiheuta automaattista sulkemista seuraavan päivän turnauksesta.

Ai niin, ne katsomisen arvoiset pronssipatsaat! Laipurin karhut ovat talviturkeissaan pohtineet niitä marjoja, jotka ovat heidän mukaan ansainneet paikkansa Laihian D-day:ssä eli Mun tourilla. Pelaajajulkistukset tullaan aloittamaan heti, kun Vaasa-Seinäjoki-radan sähköistys on saatu päätökseen ja KJ Kupari on saanut resinoitua itsensä Rovaniemen toimipisteelle. Pelaajajulkistuksista voimme tässä vaiheessa sanoa, että koskaan ei Mun touria ole vastaavalla pelaajakokoonpanolla viety läpi!

Laipurin keskuspankkiirit toivovat mieshenkilöiden seuraavan tiivisti pelaajajulkistuksia, ja jos kutsu käy, ilmoittamaan osallistumisestaan jollekin Laipurin viisaista miehistä. Tällä kertaa kutsutulla pelaajalla on mahdollisuus valita yksi seuraavista osallistumisasteen muodoista ilmoittautumisen yhteydessä:

  1. tuloo varmasti
  2. no ei varmahan tuu
  3. ei ehkä viälä tiärä, kattoo mitä emäntäki sanoo (varalla)

Kutsutuilla pelaajilla on toukokuun loppuun asti aikaa ilmoittaa jokin yllä mainituista vaihtoehdoista. Eipä muuta tällä kertaa! Onnea vaan kaikille kutsua havitteleville…


Terveisin,

Laipurin väki ja se yksi tulinen mustalaisnainen Pub Ansan tanssiparketeilta.
TAKAISIN