Hyvät Mun Tourin ystävät, muut arvovaltaiset kutsuvieraat ja Markku!

Enää muutama vähäluminen viikko ennen kesän kuudenneksi odotetuinta viikonvaihdetta ja arvonlisäveron sen kun vain kiristyy.

Seuraavassa on listattuna ja yhteen liimattuna muutama pallokohta turnauksen kulu(i)sta, järjestelyistä sekä mullistavista uudistuksista:

AIKATAULU:

» PERJANTAI - 30.7.2010
klo 18:00 Perinteinen kenttien kunnostus ja kisafasiliteettien arviointi Aronkylässä. Sompit uhkaavat kunnioittaa Mun tourin kotiin paluuta järjestämällä kentän laidalle uutta, pakasta revittyä hiekkaa, joka pitäisi tasoittaa ennen turnausta. Eli hommaa riittää..
klo 20:00 Mun Tour 2010-gaalailta myöhemmin ilmoitettavalla leveysasteella ja pituuspiirillä. Edellisvuosista poiketen Laipuri sallii kutsupelaajille gaalaillasta poisjäännin, eli perjantain ohjelma on koko lailla vapaaehtoinen, mutta sitäkin kankeampi. Tilaisuus on tarkoitettu vain turnaukseen kutsutuille ja Markulle.
klo 00:00 …Petteriiii!!!

» LAUANTAI - 31.7.2010
klo 08:00 Herätys!
klo 08:30 Kokoontuminen Aronkylässä, Sompin kartanon etelä-siivessä
klo 09:00 Ensimmäiset pelit käyntiin. Pelit jatkuvat omalla painollaan yhtä kenttää hyödyntäen!
klo 17:30 Yllätysnimi puhaltaa finaalin ensimmäisen pallon liikkeelle.
klo 18:00 Palkintojenjako, ja Lonrin luovutus! Palkintopöytä notkuu jälleen toinen toistaan väkevämpiä kotiin viemisiä.
klo 18:30 Siirtyminen yhteiskuljetuksella kohti Mun tour 2010- apres-beach-juhlaan.
klo 19:00 Ruokailu, sauna sekä perinteinen ”winner spa”.
klo 21:00 Vapaata illanviettoa samalla järjestelyitä sekä massiivisia uudistuksia ylistäen.
… Yöpyminen illanviettopaikassa!

» SUNNUNTAI - 1.8.2010
klo 12:00 Yhteiskuljetus kohti Laihian keskustaa sekä hiljaista pohdintaa aiheesta ”kuinka Laipuri osaakin toteuttaa massiivisia uudistuksia näin sujuvasti?” Maksu kuljetuksen yhteydessä (ei sis. pakettihintaan!)..

MUUTA HYÖDYLLISTÄ TIETOA:

» TURNAUKSEN PITOPAIKKA
Mun Tour vaihtaa pelipaikkaa kuin Kilu kannustushuutoja. Nyt kikkaillaan taas vaihteeksi Aronkylässä. Paikka lienee useimmille turnaukseen osallistuneille tuttu.

» TURNAUKSEN PELIMUODOSTA
Niin tässä kohtaa ilmeisen moni odotti kuulevansa näistä Laipurin vaivihkaa mainitsemista massiivisista uudistuksista. No paljastetaan nyt sen verran, että biitsiä turnauksessa tullaan ainakin pelaamaan. Kaikki muu on jokaisen nähtävä itse.. As Morpheus once put it: ” Unfortunately, no one can be told what the uudistus is. You have to see it for yourself.”

» TURNAUKSEN AIKATAULUSTA
Pelit aloitetaan noin klo 9.00. Massiivisista uudistuksista (”the uudistukset”) johtuen, ei Laipuri pysty piirun tarkkaa loppumisajankohtaa kellon viisareilla osoittamaan. Viime vuosien kokemus sekä KJ Kuparin laskemat multiregressiot antavat parhaaksi estimaatiksi noin klo 17.30-18.00.

» TURNAUKSEN KULUISTA
Kulut ovat suuret. Alustavien budjettiriihien mukaan all inclusive-paketin hinta liikkuu noin 40 euron tietämillä. Maksun voi suorittaa gaalaillassa, tai jos se jää väliin, siirtämällä rahat Laipurin tilille etukäteen (kysy tilinro erikseen). All inclusive-paketti sisältää:

  • Osallistumismaksun
  • ”Palkinnon”
  • Kyydin apres beach-juhlaan
  • Mökin käyttöoikeuden
  • Tuhdin illallisen mökillä

» KYYDITYKSISTÄ
Jokainen pelaaja hommaa omat kyydit Aronkylään. Turnauksen jälkeen siirryttävään mökkiin on yhteiskuljetus, joka kuuluu pakettihintaan. Paluu mökiltä on omakustanteinen.

» TURNAUKSEN PALKINNOT
Hyvä jos joku saa jotain…

» PAKOLLISET OSIOT
Vain pelit + voittajilla ”winner spa”

» VAPAAEHTOISET OSIOT
Gaalailta + apres-beach + yöpyminen

 

TAKAISIN