MUN TOUR 2014 - TIEDOTE


Mun Tourin come back -kiertue täyttää Kalajoen Stadikan elokuun 9. päivänä! Varmista paikkasi kesän odotetuimmalla keikalla!

Osallistumisoikeus on viime vuoden tapaan kaikilla aikaisemmin Mun Tourilla esiintyneillä pelaajilla sekä villin kortin haltijoilla. Villiä korttia haet näppärästi kysymällä sitä Laipurin henkilökunnalta.

Osallistumismaksu on tällä kertaa Isä Mitron vaalibudjetin raameja lähentelevä 60€. Summa tulee olla siirrettynä RJ Mika Kangasmäen Bermudalaiselle tilille (567151-26057) 27.6.2014 mennessä.

Osallistumismaksu sisältää viime vuoden tapaan yöpymisen yhdessä tai kahdessa tasokkaassa rantahuvilassa (huviloiden määrä tarkennetaan gaalaillassa), kisa-aamiaisen, kisalounaan, illallisen ja tietenkin itse pökkipalloturnauksen sekä armottoman takareisien venyttelyn Dyynin käytävillä.

Turnausviikonloppu starttaa perinteisen menoin gaalaillalla perjantaina 8.8. klo 20.00. Totuttuun tapaan gaalailta ei ole enää pakollinen mutta suotava. Tarkempi osoite ilmoitetaan lähempänä turnausta.

Uudistua pitää joka vuosi. Se on ollut Isä Mitron motto. Niin myös Laipurin. Tällä kertaa uudistusten ikuiseen karuselliin joutuu parien arvonta, jota rukataan isolla lapasella. Länsi-Pirkanmaan Raittiusseura on antanut Laipurin juomatoimikunnalle edellisvuosien aikana lukuisia moitteita gaalaillassa tapahtuvasta ns. pakkojuottamisesta. Pakkojuottamisessa seuraavan päivän vastustajalle tarjotaan salakavalasti jääkylmä kesäinen olut, jonka jälkeen seurataan kun uhri nauttii tuota vaaralliseksi todettua nestettä. Tämä erittäin ikävä ja luontopolkuja aiheuttava tapa on kitkettävä välittömästi. Tämän johdosta joukkueiden arvonta suoritetaan vasta kisa-aamuna, eikä gaalaillassa.

Lisäksi Laipurin palkintojen keräämis-jaoston lakkautuksen johdosta jokaisen turnaukseen osallistujan on tuotava mukaan noin 20€ arvoinen palkinto. Palkinnon valinnassa kullekin annetaan vapaat kädet, mutta jaoston puheenjohtajan viimeinen toive ennen esiripun laskua oli, että ns. ”turhakkeet” jätettäisiin Tokmannin hyllylle. Lippalakkeja kaikilta taitaa löytyä jo valmiiksi. Jos näin ei vielä ole päässyt