MUN TOUR 2015


Ohjelma ja need-to-know paketti Laihian Pursiseuran ties kuinka monennellen Kalajoen Mun Tourille!!

Paikalle voi saapua jo torstaina, jos golf-, juoma- tai jotain muuta hammasta kolottaa. Majoitus tapahtuu kahdessa mökissä osoitteissa Rautamaila 11 sekä Tiipolku 26 (Kalajoki).

Pääjoukkoa odotellaan saapuvan perjantaina gaalailtaan, jossa suoritetaan pelaajaesittelyt ja osallistujat tuomitaan joukkueisiin, jotka vain sunnuntai erottaa ja joiden paremmuudesta alkaa välitön spekulaatio. Yleensä myös ilmoille kajahtaa kovaäänistä kitinää A- ja B-koriäänestyksen mielivaltaisuudesta ja eeppiset mittasuhteet saavuttaneesta salamyhkäisyyden vaipasta.

Lauantaina taiston tauottua siirrytään syömään ja oleilemaan JVG:n keikalle. Siihen liittyvät ruokailu- ja lippukulut kuuluvat osallistumismaksuun.


VARAUDU:

Jokainen huolehtii omat ruokatarpeensa. Ota omat petivaatteet matkaan! Pelien yhteydessä on 10€ kustantava buffet -lounas.

Jokainen tuo vähintään 25 € arvoisen palkinnon. Palkintojen jaossa parhaiten menestyneet toimijat valitsevat palkintonsa ensin ja surkeimmat koheltajat viimeisenä.

Osallistumismaksu on 90 €. Se sisältää muun, paitsi mainitun 10€ buffet-ruokailun, joka maksetaan on-site. Makselkaa osallistumismaksu Jaskalle.


OHJELMA PÄHKINÄNKUORESSA:

Saapuminen Kalajoelle
13.-14.8.2015

Gaalailta
14.8.2015 klo 20:00

Turnauksen aloituspallo
15.8.2015 klo 11:00

Juhlaillallinen ja JVG:n keikka
Pelien jälkeen.

Kotiin paluu
Sunnuntaina, esimerkiksi 16.8.2015


Terveisin

Jaska, #muntour2015