Sisätuubipallon MM-kisat Laihialla lauantaina 4.3.2006 klo 14.00 alkaen

Tuubauksia tiedossa viikonloppuna – Lonrin saapuminen vielä epävarmaa

Kisoissa palkitaan Tuubipallon Maailmanmestaripari, sekä paras yksilösuoriutuja. Paras yksilö ei kuitenkaan ole piireissä yhtä arvostettu, kuin armotonta johtamiskykyä ja kekseliäitä kannustushuutoja vaativa parimestaruus. Uusista maailmanennätyksistäkin on jotain kippoa ja hanikkaa tiedossa. Parit pelaavat omaa peliään, eli parin suoriutuminen ei vaikuta toisen osapuolen tulokseen, vaikka lopputulos ratkeaa yhteenlaskettujen tulosten perusteella. Kisassa heitetään kaksi (2) kierrosta kaikkia kolmea tuubipallolajia, järjestyksessä tuubi, tuplatuubi, triplatuubi. Ensimmäisen tuubin heittojärjestys arvotaan. Siirryttäessä tuplatuubiin, heittojärjestys määräytyy senhetkisen tilanteen perusteella siten, että viimeisenä olevan parin ensimmäinen heittäjä avaa kierroksen, toiseksi viimeisenä olevan parin ensimmäinen heittäjä on toisena vuorossa, jne. Jälleen lajin vaihtuessa, heittojärjestys korjataan tilanteen mukaiseksi. Ensimmäisen kierroksen jälkeen on kymmenen (10) minuutin tauko backstuubilla, jossa purnataan turnauksen järjestelyistä ja analysoidaan tuubipallon siihenastisia lentoratoja ja haastavia olosuhteita, sekä muita turnauksen kulkuun vaikuttavia nyansseja. Turnauksen Juryn muodostavat Pursiseuran jäsenet, puheenjohtajana toimii PJJ-P. Puheenjohtajan päätöksellä turnaus voidaan keskeyttää ja jury kutsua koolle epäselvässä tilanteessa.

Erityisen tärkeää ja huomionarvoista turnauksessa on pukeutumisetiketti, josta ei poikkeuksia sallita. Sisäpelikengät ovat ainut hyväksyttävä jalkine luistonestojärjestelmällä varustettujen kerhotossujen ohella. Jalassa tulee olla tummat suorat housut ja yllä vaalea kauluspaita. Pikkutakki jätetään kotiin, narikkaan, tai backstuubille. Urheilujuomapullo on pakollinen, mutta sisältö ja täyttöaste täysin pelaajien itsensä koordinoitavissa. Joissakin pursiseuran tilaisuuksissa käytössä olevat Buffalo- ja Sektorisäännöt eivät ole maailmanmestaruuskilpailujen aikana voimassa. Yleisön saapuminen on sallittua. Ehkä jopa väistämätöntä. Osallistumismaksu on 5 euroa.

Ennen varsinaisen kisan alkua käydään läpi jokunen mallisuoritus ja koko yksittäisen tuubauksen hyväksyttävään suorittamiseen vaadittava byrokratia hakemuskaavakkeiden täyttämisineen. Afterstuubihan on Giggling Marlin anniskeluravintolassa klo 20 nolla reikä alkaen. ”Lonrin” saapuminen turnaukseen on vielä epävarmaa, mutta sääolojen suotuisalla vaikutuksella saanemme maankuulun kiertopalkinnon näytille.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään

 

 

Tuubailemisiin!

TAKAISIN