Mun Tour 2006 -ennakkosuosikin kisat vaarassa.

 

Sängyn jalan puuttuminen voi vaarantaa Lauttamuksen kisat

Vuoden tauon jälkeen mukaan päässyt Jaakko ”Kelkka” Lauttamuksen Mun Tour-osallistuminen on vaarassa. Sängyn jalan puuttumisesta aiheutunut selän vioittuminen on puuduttanut miehen totaalisesti ja pelaaminen turnauksessa on vielä epävarmaa. Sängyn pohjalta tavoitettu oloneuvos Lauttamus ei suostunut suuremmin kommentoimaan tapahtunutta, mutta lupasi tehdä kaikkensa saavuttaakseen vaadittavan kisakunnon ennen heinäkuun puoliväliä. ”Puolikuntoisena näihin pippaloihin on aivan turha lähteä”, mies jatkaa ja heittää ”All in” akkaparilla.

Laipurin puheenjohtaja J-P Taittonen pitää Lauttamuksen mahdollista poisjääntiä merkittävänä ennakkotapauksena. ”Näihin asioihin tullaan jatkossa kiinnittämään suurempaa huomiota”, PJ kommentoi ja jatkaa ”Tällaisia tapauksia ei missään nimessä haluta enää jatkossa kuulla”.

Lauttamuksen osallistuminen varmistunee lähiviikkojen aikoina, siihen asti rannalla jääneet pelaajat voivat elätellä suuria toiveita omasta kutsusta. Mm.varapelaaja Harri Yli-Huidan kuullaan hihkaisseen, ”Mikä Mun Tuuri?”
TAKAISIN