Mun Tour 2006 - Tärkeä tiedotus kutsupelaajille

 

Järjestävänä tahona toimiva Laihian Pursiseura on päättänyt kokouksessaan 28.6.2006 Vaasan Segliksessä nostaa Mun Tour 2006:n-osallistumismaksua vaivaiset 100 prosenttia. Eli uusi osallistumismaksu on tätä nykyään tasan kymmenen euroa (10€).

Päätös tehtiin täysissä ymmärryksissä ja hilpeällä mielellä. Laihian Pursiseuran puheenjohtaja, J-P Taittonen tyrmää hankkeen vastustajat. ”Ei tämä nyt niin iso muutos ole”, hän toteaa. PJ Taittosen mukaan maksun noston taustalla on turnauksen tarjoamien hyödykkeiden ja oheistuotteiden tarjonnan laadun parantaminen. ”Panostamme entistä enemmän markkinoiden kohdentamiseen, sekä demografisten kilpailutekijöiden hyödyntämiseen oheistuotteisiin panostamalla”, Taittonen jatkaa.

Maksun nostosta täysin rinnoin nauttiva, hankkeen suurin tukija, Rivijäsen Mika Kangasmäki on puheissaan suorasanaisempi: ”Laipurin lisääntyvät tulot tuskin näkyvät tarjonnan monipuolistumisessa, tai ylipäätänsä missään muussakaan”. Kangasmäen ajama ”Katteet kunnossa”-taktiikka puree osallistujien rahapussia jo tänä kesänä. Maksun nostamista suuresti vastustanut Kunniajäsen Iikka Kupari toteaa perään, että hän tulee henkilökohtaisesti tarkkailemaan Rivijäsen Kangasmäen ja Varapuheenjohtaja Kuparin omia osallistumismaksuja. Vuoden rantautujaa Petteri Kiiliä emme taaskaan tavoittaneet langan päähän.


Uusi osallistumismaksu sisältää seuraavat tuotteet ja palvelut:

  • Pelioikeuden Mun Tour 2006:lla
  • Istumaoikeuden Kedon taxissa Sompista Route 66:een
  • Istumaoikeuden Route 66:n saunan lauteilla
  • Lämpimänruuan ja salaatin Saunatiloissa


Laipurin VPJ Harri ”Potteri” Kupari
Vaasassa 28.6.2006
TAKAISIN