Pursiseuralainen - Laipuri.tk:sta tuhannen ja yhden kävijän nettisivusto

Tuhannen nettisuhautuksen mailipyykki räjähti housuille alta aikayksikön

LaiPuri.tk keräsi tuhannennen sivuosumansa 19.8.2005. Sivuston suosio on yllättänyt jopa täysin asiasta tietämättömiä. Heinäkuun alussa lähtölaukauksensa saanut laipuri.tk-sivusto on rikkonut odotuksia ja ylittänyt ennätyksiä ympäri maailmaa. Huippusuosittu keskustelufoorumi on ollut uskollinen sähköisten riitojen taistelutanner. Sivujen ulkoasusta vastuussa pidetty Pj sanoo, että ”Sivuston ulkoasu kumpuaa syvältä, eikä jätä ketään kuivaksi”. ”Tällä sivustolla tieto todella vaihtaa omistajaa”, kuvailee Kj sivuston informaatiopuolta.

Tulevaisuuden kehityshankkeita sivuille on vireillä aivan räävittömissä mittasuhteissa, mutta niistä ei vielä hiiskuta piirien ulkopuolelle. VPj:n salaperäinen kommentti on, että ”voisinhan minä kertoa, mutta sitten joutuisin tuhoamaan kaikki LaiPurin sivuilla vierailevat”. Sen verran seuran jäsenistö on valmis tiedon valtaväylälle tietoa pipettimäisesti annostelemaan, että Mun Tour 2006-osio sivustolle tullaan avaamaan, kunhan päivämäärät saadaan lukittua, huoltorakennuksen siirrosta tehtävä urakkatarjouskilpailu finaalivaiheeseen ja Jaana muistaa J-P:n salasanan.

Nimettömänä pysyttelevä 1000:s nettikaahailija tervataan ja heinitetään juhannuksena 2006 kukkien kera. Sivuston tähtitieteellisestä suosiosta johtuen pursiseuralaisilla tuntuu olevan todellisuudentaju kankaalla ja piireissä 2000 käyttäjän rajan odotetaan läsähtävän ellun pipareiksi parin kuukauden sisään. Sanotaanko, että hatullinen lämmintä mämmiä, jos niin käy.

 


TAKAISIN