19.11.2006 - Laipuri-päivät nappiin - Osallistujat eivät olleet moksiskaan

 

Jatkuvan kehityksen tie teemana LaiPuri-päivillä

Järjestyksessään ensimmäisiä Laipuri-päiviä vietettiin 17.-19.11.2006. Koko LaiPurin kiinteäkroppainen ydinryhmä oli paikalla viimeistä varajäsentä myöten. Toiminnasta aiheutunut suhina ja mätke jatkui tauotta aloitusseminaarin ensimmäisestä nuijankopautuksesta aina sunnuntain viimeisiin sektorisääntöön turvautumisiin. Pääpaikkana oli luonnollisesti LaiPurin vuoden hiljattain täyttänyt päämaja, jonka Kunniajäsen Kupari nimesi nasevasti "murjuksi". Ohjesäännön mukainen gaalaillallinen Amarillon himmeäkuultoisessa nurkkapöydässä sujui tulevaisuudennäkymien kartoittamisen merkeissä. Taivaanrantaan maalailtiin suuria kuvioita. Tulossa on isoja julkistuksia liittyen Laihian Pursiseuran perinteiksi muodostuneisiin tapahtumiin, uusia innovaatioita unohtamatta ja tyhmänrohkeita kokeiluja kaihtamatta. Näitä silmällä pitäen kannattaa seurata monokkelit soikeina laipuri.fi-verkkojulkaisua. Vinkkinä voisi mainita, että luvassa on ainakin Mun Tour 2007:ään ja Tuubipallon MM-kisoihin liittyviä julkistuksia.

Jatkuva innovaatiokehitys mahdollistaa paikan terävimmässä kärjessä

LaiPurin toimintaan oleellisena osana on perustamiskokouksesta lähtien kuulunut ideointi ja ennakkoluulottomat aivoriihet, joissa huonotkin ideat käsitellään kuin ne olisivat korvaamattoman arvokkaita aarteita. Näiden riihien hedelminä nähtiin jälleen nippu innovaatioita, joiden merkitys ihmiskunnan kehitykselle paljastuu purjehduksesta tietämättömälle rahvaalle vasta pitkän ajan kuluttua. Tärkeimpänä tämänkertaisten LaiPuri-päivien tuotoksena voidaan pitää uutta, kehittäjiensä nimiä mukaillen nimettyä korttipeliä - Hankkua.

VPJ Kupari ja RJ Kangasmäki jätettiin epähuomiossa valvomattomaan tilaan kahdestaan ja seuraukset olivat peruuttamattomia. Maailmaan pullahti uusi korttipeli, josta muodostui kaksi eri koulukuntaa, informatiivinen ja spekulatiivinen Hankku, joista ensimmäistä johtaa VPJ Kupari ja jälkimmäistä RJ Kangasmäki. Hankku aiheutti paljon keskustelua, jonka sisältö oli pääasiassa asiapitoisuudeltaan alhaista lätinää siitä, onko pelissä vähäisintäkään järkeä. Oli vastaus tähän mikä tahansa, varmaa on ainakin se, että uuden korttipelin kehittäminen ei ole LaiPurin kiinteäpakaraisille ideanikkareille temppu eikä mikään.

VR Kiili katkoi Vuoden rantautuja valintoihin liittyneeltä huhumyllyltä siivet - Aseistariisuvaa ylivoimaa

Siitä, kuka valitaan seuraavalle Vuoden rantautuja-kaudelle ei ole näiden esitysten jälkeen epäselvyyttä. Vaikka puriseuran byrokratian mutteriholkit ovat hukassa ja liitosten natina kova, Kiilin valintaa voidaan pitää nuijankopautusta vaille saletissa. Petteri ylsi kautta linjan perusvarmaan huipputyöskentelyyn koko viikonlopun ajan. Petterin tukka oli lyhyt, katse viiltävän analyyttinen ja kakkossija Ei moksiskaan turnauksesta on kiistämätön todistus siitä, mihin mies halutessaan kykenee. Petterin katseen kautta välittyvä päättymättömänä vellova veitsenterävä päättelytyö ja häkellyttävä havainnointikyky eivät jääneet vaille huomiota missään.

LaiPuri Open Texas Hold'em - Ei moksiskaan 2006

14 hengen LaiPuri Open Texas Hold'em - Ei moksiskaan 2006 turnauksen vei nimiinsä VPJ Kupari. Kupari oli vahvimpia ennakkosuosikkeja turnaukseen, eikä ketään yllättänyt se, että molemmat heads uppiin yltäneistä siirtojärkäleistä olivat LaiPurin piukkapaikkaista jäsenistöä. Niin ikään kaksi ensimmäistä turnauksesta tippunutta olivat järjestelysyistä adonisvartaloitaan mieluusti kärkkäinä esitteleviä LaiPurilaisia.

Laihian Pursiseura kiittää kaikkia osallistujia panoksestaan ja jälleen yhdestä järjestelyiltään täydellisyyttä hipovasta tapahtumasta.

 

Laipuri Open Texas Hold'em - Ei moksiskaan 2006

Final results

 

1. Harri "Potteri" Kupari (L)

 

2. Petteri "Chili" Kiili (L)

3. Ville "Vilu" Jylhä

4. Juha-Matti "Jupe" Mäki-Valtari

5. J-P "Jaippari" Taittonen (L)

6. Lauri "Säkä" Somppi

7. Timo "Timppa" Koskiniemi

8. Juha-Matti "Junnu" Mukari

9. Tuukka "Tukes" Tuomola

10. Jarmo "Jamo" Viljanmaa

11. Mikko "¤%&?" Kytömäki

12. Jussi "Pikkumäen Jussi" Pikkumäki

13. Iikka "Kuuppa" Kupari (L)

14. Mika "Kankura" Kangasmäki (L)

 

 

(L) = LaiPuri


TAKAISIN