Mun Tour 2007 - Mullistuksia Mun Tourilla!

 

Laihian Pursiseura on itse itseään komentaen tullut ulos kaapista ja survonut 1600-luvun punaisen bolsevismin järkälemäisen rokokooratastuksensa rusennettavaksi! Äärimmäisen hitaasti jauhava koneisto on masinoinut ääriradikalismin henkiset isät unohduksiin ja uudet tuulet viheltävät LaiPurin lippua heiluttaen! Tämän LaiPurin jämäkkäotteinen miehistö kommodorinsa johdolla todistaa julistamalla astronominaalisiin mittasuhteisiin pursuavan mullistuksen! Tämä mullistus on ensimmäinen ihmisen aikaansaannos sitten Kiinan muurin ja Timo T.A. Mikkosen stetsonin, joka näkyy avaruuteen! Mun Tour 2007 todistaa, että Pursiseuran organisaatiosta on vuosien varrella muovattu kameleonttimaisen sulautumiskykyinen ja sulava kuin rasvattu kilpavoimistelija!

Mun Tour -stadionin henkilöimukapasiteettiä on kasvatettu pelaajasegmentin osalta neljän reinon verran ja kentät vetävät nyt kahdeksantuntisen turnauksen ajaksi ennätykselliset 16 pelaajan hekumalliset adonisvartalot. Akselinsa ympäri vinhasti pyörivät mallikelpoiset ihmisseparaattorit kylvävät keskustelun siemeniä jälleen vuodeksi. Näky on jotain, mitä ei ole koettu sitten Brittein saarten viktoriaanisen aatelisluokan salaisten orgioiden! Kenttiä on käytössä entisen yhden sijaan kaksi, mikä vie turnauksen kokemuksena uusiin sfääreihin! Tähän enterprise-tason ratkaisuun päädyttiin, kun huomattiin, ettei Mun Tour voi laajentua enää ylöspäin, vaan massiivisuuden maksimointi on nykytilassa tavoiteltavissa vain paisumalla leveyssuunnassa! Myös lehdistöä odotetaan jälleen paikalle runsaasti.

Pelaajajulkistuksia luvassa

Lähipäivinä LaiPurin sivuilla nähdään 4 uutta pelaajajulkistusta. Spekulointi on jälleen saanut sellaiset mittasuhteet, että faktoja on joukosta vaikea erottaa. Varmaan tietoa on kuitenkin tulossa LaiPurin sivuille lähipäivinä.

Juhannuksena tehty - myös aivopieruksi tituleerattu - päätös on noussut puheenaiheeksi kautta Mun Tourista porisevan maailman. Etenkin spekulaatioita kiihottaa Lauri Sompin neljänneksi sijoittumisen todennäköisyyden pieneneminen pelaajamäärän heilahdettua entistäkin korkeammalle.

Jos huomaat, että 14. päivä heinäkuuta vuoden 2007 kalenterissasi on tyhjillään, ota neuvosta vaari, tai tule katsomaan Mun Touria kesäisiin tunnelmiin Laihian keskusurheilukentän sydämeen, Beach Volley -stadionille. Mikäli kuitenkin kaikesta huolimatta havaitset kalenterisi täyttöasteen kyseisen päivän osalta olevan kohtuuttoman korkea, tai motivaation tason jäävän tämän pakinankin luettuasi verrattain alhaiseksi, voit soveltaa tilanteeseen muutamaa vaihtoehtoista toimintamallia.

Erinomainen ratkaisu motivaation puutteeseen on viettää perjantaina useita tunteja yksin pimeässä huoneessa ilman vähäisintäkään häiriötekijää, tai aistiärsykettä! Useat koehenkilöt ovat kokeneet tämän jälkeen Mun Tourin kohennukseksi tilanteeseensa ja toteavat motivaationsa liittyä katsomossa kiljuvaan naisparveen nousseen.

Mikäli kuitenkin havaitset motivaatiosi riittäväksi, mutta almanakan kirjaillun pinta-alan osuuden liian suureksi, tulee sinun hankkia uutta ajankulua kartoittavaa välineistöä, johon voit kuulakärkisellä kynällä rustailla muuttuneet suunnitelmasi! Mikäli kuitenkin täsmällisemmän tarkastelun perusteella voit todeta, että merkinnät heinäkuun 14. päivän kohdalla on toteutettu lyijypohjaisella kynällä, voit hävittää vanhat merkinnät asianmukaisesti pyyhekumia käyttäen ja korvata ne uusilla kuulakärkikynämerkinnöillä.

TERVETULOA SEURAAMAAN!!

 

Osanottajat voivat ladata kutsunsa tästä:

» Lataa MUNTOUR 2007 KUTSU

 

 
TAKAISIN