Mun Tour 2012 - Pelaajajulkaisut


1) JUKKA WERNER

Vähänkyrön kasvatille, joka on viime aikoina vienyt pesäpalloa eteenpäin Lahden suunnalla, tämä on ensimmäinen Mun Tour. Jukan beach volley –meriitit ovat suurelle yleisölle toistaiseksi tuntemattomia, mutta odotusarvoa nostattaa lentopallon puolelta tiedossa olevat huipputeknisyys sekä kylmähermoisuus.


2) VILLE JYLHÄ

Suomen Manchesterissa nykyään vaikuttavan urheilutietäjän pahimmat uhkakuvat ovat Kesko ja selkä. Jos jälkimmäinen kestää, tulee tämä olemaan Villelle kolmas esiintyminen Mun Tourilla. Keskitorjuja tausta yhdistettynä valmennusvastuu –kokemukseen takaavat Villen joukkueelle menestysavaimet myös tämän vuoden turnauksessa.


3) MIIKKA TUOMOLA

Pääkaupunkiseudun urheiluvälinekauppaa pyörittävän, ilmiömäisellä muistilla varustetun Laihian ”Jättiläisen” mukanaolo tulee takaamaan sen, etteivät kanssapelaajat pääse viikonlopun missään vaiheessa naurattamaan seuruetta ”sinnepäin” olevilla faktoilla. Potentiaalia Mun Tour 2012 –menestymiseen löytyy, nähtäväksi jää, painaako elatusvelvollisuus hartioita ennakkosuosikin viitan tavoin.


4) TONI JÄÄSKELÄINEN

Vaasalaiselle (fysio)terapeutille tämä on joidenkin laskelmien mukaan kuudes perättäinen yritys saada ”Lonri” kirjahyllyä komistamaan. Erinomainen fysiikka ja sähäkkä liikkuminen hiekka-alustalla yhdistettynä siihen, että mies on nähty useampaan otteeseen treenaamassa Suomen uusimmassa sisäbiitsihallissa, nostavat Uffen osakkeita tämän vuoden turnauksessa.


5) TONI RANTA

Vähissä ovat ne Mun Tourilla esiintyneet karpaasit, joiden meriittilistalta löytyy mm. yleisurheilun Suomen ennätys sekä lyöty kunnari miesten pesäpallon Itä-Länsi arvo-ottelussa. Vaikka tämä on yhden kaikkien aikojen laihialaisurheilijan ensimmäinen Mun Tour, hänen läsnäolonsa aiheuttaa varmasti päänvaivaa kanssapelaajille mahdollisessa ranking –äänestyksessä.


6) TUUKKA TUOMOLA

Laihialla asuvalle ja Vaasassa vankeja vartioivalle Tuukalle tämä on toinen perättäinen Mun Tour. Tuomolan suvun pallotaituri on lenkkipoluilla huolehtinut peruskunnostaan eikä viime vuotisen pronssin kirkastaminen ole utopiaa.


7) JUHA-MATTI MÄKI-VALTARI

Useiden Pro Tour –turnauksien kokemus, edelleen jatkuva aktiiviura, sekä kertaalleen koettu Mun Tour –mestaruus asettanevat Vaasalaisen taajuusmuuttaja-ekspertin suurimman ennakkosuosikin asemaan Mun Tourilla 2012. Mikäli gaala-illan ja turnauksen välinen yö ei ole toisinto miehen polttareista, menestymisen esteitä on vaikea löytää.
TAKAISIN