TIEDOTE MUN TOURILLE OSALLISTUVILLE!

Heippa vaan kaikille. Tässä seuraapi pieni informazioonepljäjäys Mun Tourista 2013.

Ensinnäkin Laipurin tinnittäviin korviin on kantautunut huhuja, joiden mukaan kaikki Mun Tourille ilmoittautuneet eivät olisi pelikuntoisia. Laipuri pyytää osallistujia ilmoittamaan ENNEN gaalailtaa, mikäli osallistuja ei koe olevansa niin sanotusti tikissä eli kansankielellä sanottuna pelikunnossa.

Toiseksi gaalailta pidetään perinteisine menoineen ennakko-odotuksista huolimatta jo perjantaina.

”Gaalis” niin kuin me laipurilaiset tuota Mun Tourin esileikkiä kutsumme, alkaa klo 20.00. Gaalailta järjestetään ”mökillä”. Tarkempi osoite onpi Leirikuja 20 ja 26 (Alueen kartta), missä prossipatsaskatraan odotetaan myös yöpyvän viikonlopun tiimellyksessä. Useat pääjoukon kirimiehet saavuttavat majoitustilat jo hyvissä ajoin perjantaina iltapäivällä, joten paikan päälle voi ryykätä heti klo 17 jälkeen.

Gaalaillan tärkeimmän osuuden muodostaa jälleen kerran äänestys sekä joukkueiden arvonta. Jos tässä vaiheessa haluaa taas jotain mystiikkaa päästää ilmoille, niin vastaavalla systeemillä Touria ei ole vielä koskaan poljettu Riemukaarelle asti. Viimeisen Mun Tourin kunniaksi, gaalaillassa luodaan myös katsaus turnauksen lähes kymmenvuotiaaseen historiaan, jolle taustakomppia naputtaa KJ Kuparin lähes 400 kalvoa käsittävä PowerPoint-teos.


Käytännön asioota.

Siirtyminen pelipaikoille omatoimisesti / omakustanteisesti. Laipurin joukkoliikennejaosto kehottaa kaikkia pelaajia saapumaan paikalle omalla autolla ja välttämään kimppakyytejä kuin Timo Tompuri espanjalaisia vuokra-autoja. Laipurin keskustelupalsta on oiva paikka ilmoitella omista menemisistä.

Kaikkien tulisi ottaa omat lakanat / makuupussit jne mukaan. Lisäksi jokaisen tulisi henkisesti valmistautua jakamaan sänky gaalaillan päätteeksi VR Kiilin kanssa.

Osallistumismaksusta riittänee mukavasti grillattavaa mökille, mutta suurisuisemmat voivat varautua tyydyttämään kurnivan pötsin omilla eväillä. Myös kisapäivän aamupala kuuluu hintaan! Pelipäivän kruunaa klo 13-13.45 suoritettava lounas, joka myös kuuluu hintaan! Tämän jälkeen jatketaan kuitenkin pelejä kunnes Lonrin uusi omistaja on valikoitunut.

Virallisia pelipalloja (Wilson / Mikasa) olisi niitä omistavien suotavaan ottaa mukaan..Eipä tässä kummempia. Näemmä sitten perjantaina!

T, Laipurilaiset
TAKAISIN