MUN TOUR 2006 valmistelut potkittu käyntiin!

Jokavuotinen suosikkipuheenaihe jälleen ykkösenä – Mun Tour pelaajaspekulaatiot käyntiin rahasotkujen varjostaessa

Mun Tour 2006:n tiimoilta käydyt ensimmäiset pursikäräjät voidaan Puheenjohtaja Taittosen sanoin laittaa purkkiin sanalla 'fiasko'. Ensimmäisenä ja sittemmin myös viimeisenä asianhaarana käsiteltiin LaiPurin varainhoitajalta, monivuotiselta vuoden rantautujalta, Petteri Kiililtä tivattua talousarviota ja rahatilanteen katsausta. Epäilyksiä epäselvyyksistä alkoi herätä, kun etukäteen pyydetyn katsauksen pitämiseen välttämätön, niin kutsuttu LaiPuri-mappi, loisti poissaolollaan. Vuoden rantautujan eksessiivisistä etsintäponnisteluista huolimatta LaiPuri-mapin sijaintiin ei tullut selvyyttä. Erityisen arvokkaaksi LaiPuri-mapin tekee sen sisältö, jonka arveltiin olevan koko seuran historia, sekä n. 60 euron rahapotti.

- Saakeli, oliskohan se Kiinas, Vuoden rantautuja lopulta kuiskasi, jähmettäen pursiseuran kouristuksenomaiseen horkkaan.

- Sehän on vanha tonni, täräytti Kunniajäsen Kupari selventäen tilanteen todellisen vakavuuden myös puheenjohtajalle.

Silleillä ja salaateilla höystetty kahvitarjoilukaan ei lepyttänyt perinpohjaisesti järkytettyä käräjäkansaa. Rivijäsen Kangasmäki menette melontahalunsa täydellisesti, uhkasi erota seurasta ja kieltäytyi kaffipöydän antimista. Ero ei kuitenkaan ole seuran sääntöjen puitteissa mahdollinen. Pj Taittonen ja VPj Kupari vastasivat Kankuran haasteeseen syömällä tyrkyllä ollutta einestä kolmen edestä.

- Ettei vaan olis menny omat ja firman rahat sekaisin, tokaisi varainhoitaja siivittäen useamman seuralaisen sumpit henkitorveen.

Epävirallisesti pursiseuran sisällä on ihmetelty varainhoitajan poikkeuksellisen huomiota herättävää ostokäyttäytymistä. Smaragdit, helmet ja silkkikankaat ovat kääntäneet päitä ympäri Laihiaa. Myös tuliterä golfvarustus aiheuttaa kateutta kanssaeläjissä.

J-P taittonen toteaa tunteita kuohuttavien pelaajaspekulaatioiden saaneen hyvän alun viimepäivinä.

- Pelaajien nimiä pantattaneen kuitenkin ainakin huhtikuulle, arvioi tietokoneen äärestä tavoitettu puheenjohtaja.

Alustavien arvioiden mukaan pelaajaspekulaatiot saavuttanevat huippunsa maaliskuun tienoilla, joten tunteiden kuumeneminen jatkunee vielä pitkälle kevääseen. Ensi kesänä myös tytärtapahtuma Rockperry järjestetään Mun Tourin vanavedessä vielä julkaisemattomana viikonloppuna.

TAKAISIN