Pursiseuralainen - LaiPurin uuden vuoden tehvehdys

Vuosi 2006 kiireistä aikaa tapahtumakehitysjaostossa, vuodesta 2007 tulossa kaikkien aikojen LaiPuri-vuosi!

Laipurin vuosi 2006 on ollut vilkas edellisiin verrattuna. Kyrönmaa-lehti jää auttamatta paksuudessa kakkoseksi pursiseuran toimintakertomuksen rinnalla. Huippuunsa rasvattu LaiPuri-koneisto jyskytti tapahtumia läpi vuoden heikompia yököttävällä tahdilla. Vuodelle 2007 kehitellään jälleen uusia toimintoja. Mun Tour 2007 pelaajavalinnat ovat käsillä alkuvuodesta.

Vuonna 2006 Vaalittiin perinteitä ja kehitettiin uutuuksia

Vuoden 2006 uutuuksista tärkeimpiä mainitakseni, Tuubipallon halli MM-kisat maaliskuussa ja Laipuri-päivät marraskuussa saivat suuret väkijoukot haukkomaan ilmaa. Vähän pienemmän väkijoukon ne saivat paiskomaan kumipalloa ja lätkimään kortteja. Järjestelyt toimivat pursiseuralle ominaiseen tyyliin ajoittain sulavasti hajoten kuitenkin käsiin lopulta enemmän tai vähemmän täydellisesti. Tuubipallomestaruus on vielä ratkaisematta pöytäkirjoihin jääneen virheen takia ja korttimestaruustaistelusta puoli pursiseuraa joutui luopumaan "järjestelysyistä". Tuubipallomestaruuskisoissa videotarkistus onneksi paljasti tapahtuneen erheen seuraavana päivänä, mutta jury enää voinut asialle mitään jälleen kerran "järjestelysyistä" heikentyneen päätöksentekokyvyn ja -halun takia. LaiPuri-päivien megalomaanisen suosion saavuttanut LaiPuri Open Texas Hold'em Ei Moksiskaan 2006 ykkös ja kakkossijat jäivät odotetusti pursiseuralaisten ratkottaviksi. Tunnetusti kovia pokerinaamoja kun ovat, trimmattuine hauiksineen ja treenattuine pohkeineen, jykeviä six-packejä unhoittamatta.

2006 kirjattiin myös vesilläliikkumissuoritus

Vesillä liikkuminen on harvinaista herkkua Laihian Pursiseuran dynaamisessa ja rajoja kaihtamattomassa toiminnan sankassa pöheikössä. Kuitenkin vuonna 2006 nähtiin, kun Pj Taittonen luovi jollansa avioliiton satamalaituriin nro 4 ja upotti ankkurin kaislikkoon! Purjehdussuoritusten harvinaisuuden takia jo symbolinen purjehdus ansaitsee erityismaininnan. Juhlat olivat Pursiseuran puheenjohtajan arvon mukaiset.

Mun Tour jatkossakin pursiseuran ydintoiminto

Vuonna 2006 kolmannen kerran järjestetty Mun Tour oli tasoltaan kovin, ennakkosuosikeiltaan selkein ja gaalaillaltaan pisin kolmesta järjestetystä. Gaalaillan reittivalinnoissa ei kursailtu, eikä makkaraherkkujen määrässä säästelty. Yleisömäärässä tehtiin ennätys, jonka johdosta säikähdettiin suunnittelemaan jo Sompin kartanon Beach-stadionin lehtereille massiivisia maa-aineskuormia katsomorakenteiden vahvistamiseksi. Suunnitelmista kuitenkin luovuttiin, kun pelikenttä olisi jäänyt katsomorakenteiden alle.

Mun Tour 2007 pelaaja, ym. oheisjulkistukset alkavat pikkuhiljaa tiputella LAIPURI.FI osoitteeseen. Kannattaa pysytellä tietokoneen ääressä.

Laihian Pursiseura toivottaa Hyvää ja onnellista Uutta vuotta 2007!!


 


TAKAISIN